Herbalife Generation H
 
 
 
 Welkom
 Even voorstellen
 Hoe het begon
 Nieuws
 
 Producten bestellen
 Contact
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Supplementen
 Sportvoeding
 Enquête/vragenlijst
 
 BMI berekenen
 Resultaten
 
 Lichaamsverzorging
 Gezichtsverzorging
 Skin Activator
 Haarverzorging
 
 Voorwaarden
 
 Generation H
 Zakelijke kans
 English Version

 Privacy
 Disclaimer
 Home
GENERATION H
 
Heb je er genoeg van om voor anderen te werken? Die saaie baan van 9 tot 17 uur, dat lage salaris en het file rijden? Wil je eigen baas zijn en genieten van je vrijheid? Dan ben je niet de enige!

Het grote verschil is dat wij jou nu een interessante zakelijke mogelijkheid aanbieden. Grijp deze kans met twee handen aan, verander je leven en ontwerp je eigen toekomst.
Herbalife is een netwerkmarketing (NWM) bedrijf. Wat houdt netwerkmarketing nou precies in? Eigenlijk zegt de benaming het al: iets in de markt zetten binnen een netwerk. Sterker nog, je doet de hele dag aan NWM zonder dat je er zelf erg in hebt!

Als je ergens enthousiast over bent, bijvoorbeeld een nieuwe telefoon, vertel je dat aan iedereen die het wil horen. Of op z'n minst aan je familie en vrienden. Dat is dus al NWM. Je brengt iets aan de man binnen je eigen netwerk. Jammer genoeg zie jij daar zelf niets van terug. En dat terwijl bijvoorbeeld de telefoonwinkel het eigenlijk aan JOU te danken heeft dat hij een klant rijker is. Nou, in een NWM bedrijf zoals Herbalife krijg je er dus wél geld voor wanneer je je vrienden en familie laat meedelen in een product waar jij enthousiast over bent.

 
Eigen baas dus JIJ bepaalt wanneer, met wie, op welke manier en hoeveel uren je werkt. Je gaat als een onafhankelijke Herbalife distributeur aan de slag en je gaat Herbalife producten verkopen. Je inkomen hangt af van de moeite en tijd die je erin steekt en van je talent. Alles wat je verdient is ook daadwerkelijk voor JOU! Niks zakken van de baas vullen dus!
 
BEN JIJ DE VOLGENDE GENERATION H ?
 

Bel voor meer informatie Ree Balance International:

+31(0)167- 566325 /+31(0)6–20987351 of vul dit formulier in en klik op verzenden.
 
Ontvang informatie van iemand die ook deze stap genomen heeft.
 
Herbalife Zakelijke Mogelijkheid (Identificatie) Verklaring
Deze materialen worden voorbereid en verdeeld door Onafhankelijke Herbalife Distributeurs. De verkochte goederen zijn gewichtscontrole, voeding en persoonlijke verzorgingsproducten. Transacties worden uitgevoerd door deelnemers als hoofdpersonen.
 
Top
 
 
 

© Copyright 2006 / 2012 | Advies en Voeding - Ree Balance |  Alle rechten voorbehouden  |